.........................................................................................................

Cum e posibil ca emoția erotică să ne înalțe ? Fiindcă omul superior, care nu neagă și controlează perfect instinctele vede spontan în persoanele de sex opus o ființă divină

.........................................................................................................

ADI Tantra înseamnă Prima Tantră sau Tantra Primordială.

.........................................................................................................

CITIM ARTICOLUL

 Chiar si cel mai experimentat barbat poate face, uneori,  una-doua greseli in pat, iar unele dintre ele pot avea efecte negative pe termen lung. Depinde de tine sa faci ca lucrurile sa ramana interesante si sa eviti erorile care irita femeile. Insa daca eviti comportamentele descrise mai jos te vei transforma in genul de iubit care atrage femeile ca un magnet si de langa care nu-si doresc sa plece.

Iata top 10 greseli pe care ar trebui sa le eviti in pat:

1. Sa nu o stimulezi oral pe iubita ta, mai ales in situatia in care ea iti face acest lucru tie.

Femeile se plang adesea de barbatii care accepta cu bucurie placerile orale insa care nu intorc niciodata favoarea. Egoismul poate un dusman al intimitatii pentru ca un partener nu se poate astepta mereu sa fie implinit din punct de vedere erotic in vreme ce celalalt nu beneficiaza de aceleasi tratament. Nu uita ca si iubita ta are nevoie de aceeasi atentie din punct de vedere erotic și sexual ca si tine.

2. Sa nu realizezi un preludiu frumos si prelung

Cu totii am trait momente de maxima pasiune in care pierderea timpului intr-un preludiu era de neconceput, dar aceasta nu este decat o exceptie care, prin faptul ca este o exceptie, confirma regula: este fundamental pentru reusita unei intalniri amoroase sa realizati cu multa ablilitate un foarte bun preludiu.
Ceea ce ajuta mult femeile si face unirea amoroasa incredibil de frumoasa este anticipatia, iar un preludiu insuficient poate avea ca efect ruinarea intregii intalniri. Ai rabdare si invata arta preludiului astfel incat sa-ti urci iubita pe cele mai inalte culmi ale placerii.

3. Sa fii tacut si sa nu arati nicio emotie

Femeile vor si au nevoie de experiente emotionale in pat. Iar barbatii cred ca daca ramai tacut in timpul sexului este o optiune mai buna decat sa exprimi dorintele. Insa daca tu nu comunici in timpul partidei de sex si nu-i oferi o experienta emotionala puternica, ea nu poate fi satisfacuta. Uneori si un simplu geamat sau sa spui cuvinte precum „Este atat de bine” o vor incuraja.

4. Sa presupui ca este, oricum, implinita

Concentrarea exclusiva pe placerea ta erotica o va lasa pe ea neimplinita. Doar pentru ca tu ai obtinut ceea ce ai dorit, nu inseamna ca si ea este foarte bine. Nu uita, cei mai buni iubiti sunt cei fac un efort pentru a se asigura ca iubitele lor sunt implinite inainte ca ei sa fie impliniti.

5. Lipsa ingrijirii personale

Cand sunteti in focul pasiunii o barba aspra de o saptamana pe pielea ei nu este deloc un lucru sexy. Unul dintre lucrurile pe care femeile nu le trec deloc cu vederea este lipsa igenei personale. Tocmai de aceea, trebuie sa ai grija de modul in care arati, sa fii spalat si barbierit, iar acest lucru nu este doar un semn de curtuazie ci si un bilet catre dormitorul ei.

6. Sa termini prea repede

Aceasta greseala este bine cunoscuta, insa nici o lista nu poate fi completa daca nu o are inclusa. Trebuie sa ai control asupra corpului tau si sa nu ejaculezi, adica sa manifesti o buna continenta sexuala. Daca nu te poti controla si ajungi repede in iminenta orgasmului, atunci acorda mai mult timp preludiului. Cele mai multe dintre femei sunt fericite daca partida dureaza cel putin 20 de minute.

7. Sa-i ignori zonele erogene

Femeile au mult mai multe zone erogene decat sanii, sfarcurile si organele genitale. Acorda-ti timp si descopera care sunt zonele fierbinti ale iubitei tale (care sunt dispuse, aproape pe tot corpul ei minunat), in particular gatul, spatele, fundul si picioarele (dar multe, multe altele). Concentreaza-te pe intregul ei corp. Si cu cat o exciti mai tare si o satisfaci mai bine cu atat mai mult reverberatia acestei bucurii uluitoare din ea va ajunge la tine, te va incarca energetic si iti va umple sufletul.

8. Fortarea fanteziilor sexuale

Barbatii fac gresala de a nu respecta zonele de confort ale femeilor si, prin urmare, se asteapta ca ele sa faca orice pentru a-i satisface in dormitor. Multe femei au o latura aventuroasa si sunt dornice sa incerce lucruri noi in pat daca au suficienta incredere in iubitii lor. Insa, daca vrei sa ajungi la acel punct ultimul lucru pe care ar trebui sa-l faci este sa-i impui dorintele si fanteziile tale sexuale la inceputul relatiei voastre.
Tine minte, amorul real nu este precum cel din filmele pentru adulti, care este, de cele mai multe ori fals, chiar prostesc si uneori abject, fiind astfel pentru a se putea filma si vedea anumite zone sexuale ori pentru a satisface dorintele „consumatorilor”.

9. Sa crezi ca ce-i place unei femei le place tuturor femeilor

Multi barbati fac presupuneri in legatura cu ce-i place unei anume femei plecand de la ce stiu ca le-a incantat pe altele, insa exista diferente mari in legatura cu ceea ce doresc femeile in pat in functie de experienta lor si de increderea lor. Daca ai dificultati in a decoda raspunsurile iubitei tale, cel mai bine este s-o intrebi ce-i place. Chiar si daca crezi ca stii ce-o satisface, ofera-i o varietate de experiente sexuale pentru a fi sigur ca are o viata sexuala implinita.

10. Sa n-o saruti

Crezi sau nu, multi barbati nu-si saruta partenerele in timp ce fac dragoste, iar aceasta este una dintre cele mai mari greseli pe care trebuie s-o eviti in pat. Femeile iubesc sa fie sarutate pentru ca astfel se simt sexy frumoase si adauga romantismul dupa care tanjesc.

 

 

.........................................................................................................

.........................................................................................................

.........................................................................................................

Tantra nu înseamnă sexualitate ci a vedea sfințenia în tot ce te înconjoară.

Tantra nu înseamnă desfrânare ci un control desăvârșit.

Tantra înseamnă iubire și transcendere.

Tantra înseamnă nondualitate și realizare instantanee a Unității.

Tantra înseamnă curaj și înțelepciunea de a-ți accepta aparentele limite prezente și de a avansa neîncetat către nelimitare.

.........................................................................................................

Avertisment

”Cu cât cazi de mai de sus, cu atât te lovesti mai tare”.

Tantra nu este potrivită pentru persoane care nu doresc transformarea spirituală și care fac diverse compromisuri de conștiință. Este nevoie de responsabilitate și iubire pentru a păși în câmpul fascinant al transformării și realizării spirituale tantrice. Farmecul personal și iubirea care se trezesc în inima ființelor de sex opus pentru un sau o tantrika trebuie tratate cu înțelepciune și responsabilitate.

În nici un caz nu trebuie să acționăm astfel încât să generăm suferință sau să profităm în diverse feluri de astfel de situații.

Tantra este arta transfigurarii vieții și a recunoașterii prezenței divine în tot ceea ce este lumea și în tot ceeea ce suntem.

Tantra NU este o metodă sexuală, iar principiile spirituale ale apropierii față de persoanele de sex opus sunt doar o mică parte din Tantra.

Tantra NU este magie neagră. Tantra NU poate fi practicată de cei care nu au înalte calități spirituale, morale si etice.

Tantra NU poate fi practicată fără îndrumarea unui maestru competent.

Dacă nu aveți un maestru competent NU ÎNCERCAȚI SĂ PRACTICAȚI TANTRA.

Daca nu ati atins un nivel autentic de maiestrie in Tantra, nu scrieti, nu vorbiti, nu dati sfaturi, nu apreciati si nu criticati Tantra.

În afară de Tantra, există multe alte căi spirituale care pot fi abordate, NU NECESITĂ CONDIȚII ATÂT DE STRICTE ȘI SUNT EXCELENTE – de exemplu, creștinismul practic autentic, yoga, disciplinele taoiste, chi kung, tao . Vă avertizăm că, așa cum aurul are multe variante de falsificare, în afară de Tantra autentică, ce este foarte rarâ, există numeroase lucrări, cursuri și grupări intitulate „de tantra” ce sunt superficiale și nu onorează acest excepțional curent spiritual. Există, de asemenea, așa-numita ”tantra demonică”, care este o oroare pentru ceea ce înseamnă binele, frumusețea, iubirea și spiritualitatea. Vă sugerăm, în primul rând, să vă feriți cu putere de a greși astfel.

Acharya Shiva Shankara