Tantra nu înseamnă sexualitate ci a vedea sfințenia în tot ce te înconjoară.

Tantra nu înseamnă desfrânare ci un control desăvârșit.

Tantra înseamnă iubire și transcendere.

Tantra înseamnă nondualitate și realizare instantanee a Unității.

Tantra înseamnă curaj și înțelepciunea de a-ți accepta aparentele limite prezente și de a avansa neîncetat către nelimitare.

.........................................................................................................

Cum e posibil ca emoția erotică să ne înalțe ? Fiindcă omul superior, care nu neagă și controlează perfect instinctele vede spontan în persoanele de sex opus o ființă divină

.........................................................................................................

ADI Tantra înseamnă Prima Tantră sau Tantra Primordială.

.........................................................................................................

Dacă vă este greu să identificaţi muşchii pe care trebuie să îi contractaţi, acesta este un semn că încă nu vă cunoaşteţi foarte bine. Dar vă puteţi analiza atent structura intimităţii voastre. Vom învăţa acum împreună contracţiile clasice pe care se bazează un antrenament de lungă durată.

Controlul musculaturii vaginale poate transforma actul erotic într-un veritabil regat al senzualităţii. Pentru a deveni conştientă de musculatura dvs., vizualizaţi trei inele dispuse din ce în ce mai profund în interiorul vaginului. Simţiţi cum aceste inele îşi micşorează diametrul în momentul când contractaţi musculatura vaginală şi îşi reiau forma normală atunci când o relaxaţi. Urmăriţi să percepeţi distinct senzaţiile la nivelul fiecărei treimi a vaginului. Stabiliţi care este cea mai sensibilă şi mai uşor de controlat zonă a vaginului: zona superficială din faţă, peretele vaginal drept, peretele vaginal stâng sau zona profundă a vaginului. Contractaţi muşchii bazei pelviene şi menţineţi-i astfel timp de trei până la cinci secunde. Apoi relaxaţi-i complet. Respiraţi şi plasaţi o mână pe abdomen în timpul următoarei contracţii, ca să vă asiguraţi că este relaxat. Puteţi să introduceţi un deget în vagin sau să plasaţi palma deasupra vaginului pentru a detecta mişcarea ce confirmă contractarea muşchilor respectivi. Urmăriţi să obţineţi contracţii puternice şi lungi, de până la zece secunde.

La început repetaţi acest sexerciţiu de cincisprezece ori, ajungând până la o sută de ori. Ele pot fi realizate dimineaţa, chiar înainte de a ne ridica din pat, dar pot fi reluate în timpul zilei oricând, chiar şi în maşină sau la serviciu, în faţa şefului. De vreme ce este crucial ca femeile să facă aceste sexerciţii, este simplu să începeţi mai întâi prin a realiza mişcări scurte şi uşoare. Deşi aceasta înseamnă mai mult decât nimic, pentru întărirea musculaturii pelviene, cu siguranţă o suită în forţă de astfel de sexerciţii este mult mai eficientă. În primele zile realizaţi 20 de contracţii, câte una în fiecare secundă sau chiar mai rapid, în două serii, de câte două ori pe zi. Apoi creşteţi numărul contracţiilor la 75 şi atunci când puteţi realiza fără efort aceste 75 de contracţii, puteţi începe să exersaţi contracţii prelungite ca durată. Ele diferă de primele prin faptul că nu durează una, ci trei secunde.

Modul în care se procedează este analog: începeţi cu 20 de contracţii şi măriţi progresiv numărul lor până ajungeţi la 75, însă tot în două reprize. În tot acest timp concentraţi-vă intens asupra senzaţiilor fizice, iar dacă simţiţi că vă este mai greu să vă concentraţi, puteţi realiza aceste exerciţii cu ochii închişi. Învăţaţi să relaxaţi muşchiul în intervalul de timp dintre două contracţii; această relaxare este în măsură să amplifice controlul şi să accelereze procesul de întărire a musculaturii.

Poziţii în care puteţi exersaFemeile preferă diferite poziţii pentru aceste contracţii. Este bine să vă găsiţi poziţia cea mai confortabilă şi cea mai eficientă din suita de poziţii pe care o vom prezenta. Experimentaţi fiecare poziţie în parte, pentru a vă da seama care dintre ele vă este specifică. Apoi începeţi să realizaţi sexerciţiile prezentate pentru a atinge în scurt timp performanţele dorite.

1. Poziţia şezând. Aşezată pe scaun, cu genunchii îndoiţi şi depărtaţi.

2. Poziţia misionarului. Culcată pe spate, cu genunchii strânşi la piept şi depărtaţi.

3. Poziţia pană. Staţi culcată pe spate şi strângeţi la piept unul dintre genunchi, în timp ce celălalt picior va sta întins.

4. Poziţia laterală. Staţi aşezată pe o parte şi întindeţi piciorul de deasupra înainte, până la nivelul şoldurilor. Piciorul va fi aşezat pe o pernă şi va fi ridicat încet. Piciorul de jos va fi întins, cu genunchiul doar puţin îndoit.Aşezate pe şezut cu picioarele făcând un unghi mare, cu genunchii uşor îndoiţi, aplecaţi-vă uşor pieptul în faţă, dar ţineţi partea de jos a spatelui dreaptă. Această poziţie vă va forţa şi muşchii interiori ai coapselor, ceea ce vă va oferi o mai mare flexibilitate în timpul actului sexual. În cazul în care aceşti muşchi încep să vă doară apropiaţi-vă picioarele.

.........................................................................................................

Avertisment

”Cu cât cazi de mai de sus, cu atât te lovesti mai tare”.

Tantra nu este potrivită pentru persoane care nu doresc transformarea spirituală și care fac diverse compromisuri de conștiință. Este nevoie de responsabilitate și iubire pentru a păși în câmpul fascinant al transformării și realizării spirituale tantrice. Farmecul personal și iubirea care se trezesc în inima ființelor de sex opus pentru un sau o tantrika trebuie tratate cu înțelepciune și responsabilitate.

În nici un caz nu trebuie să acționăm astfel încât să generăm suferință sau să profităm în diverse feluri de astfel de situații.

Tantra este arta transfigurarii vieții și a recunoașterii prezenței divine în tot ceea ce este lumea și în tot ceeea ce suntem.

Tantra NU este o metodă sexuală, iar principiile spirituale ale apropierii față de persoanele de sex opus sunt doar o mică parte din Tantra.

Tantra NU este magie neagră. Tantra NU poate fi practicată de cei care nu au înalte calități spirituale, morale si etice.

Tantra NU poate fi practicată fără îndrumarea unui maestru competent.

Dacă nu aveți un maestru competent NU ÎNCERCAȚI SĂ PRACTICAȚI TANTRA.

Daca nu ati atins un nivel autentic de maiestrie in Tantra, nu scrieti, nu vorbiti, nu dati sfaturi, nu apreciati si nu criticati Tantra.

În afară de Tantra, există multe alte căi spirituale care pot fi abordate, NU NECESITĂ CONDIȚII ATÂT DE STRICTE ȘI SUNT EXCELENTE – de exemplu, creștinismul practic autentic, yoga, disciplinele taoiste, chi kung, tao . Vă avertizăm că, așa cum aurul are multe variante de falsificare, în afară de Tantra autentică, ce este foarte rarâ, există numeroase lucrări, cursuri și grupări intitulate „de tantra” ce sunt superficiale și nu onorează acest excepțional curent spiritual. Există, de asemenea, așa-numita ”tantra demonică”, care este o oroare pentru ceea ce înseamnă binele, frumusețea, iubirea și spiritualitatea. Vă sugerăm, în primul rând, să vă feriți cu putere de a greși astfel.

Acharya Shiva Shankara