.........................................................................................................

Cum e posibil ca emoția erotică să ne înalțe ? Fiindcă omul superior, care nu neagă și controlează perfect instinctele vede spontan în persoanele de sex opus o ființă divină

.........................................................................................................

ADI Tantra înseamnă Prima Tantră sau Tantra Primordială.

.........................................................................................................

CITIM ARTICOLUL

Dragule,

 

Şi mie, ca femeie, îmi place chestia asta, dar nu te arunca asupra mea ca un uliu asupra prăzii! Nu mă face să mă simt forţată de dorinţa ta pentru că atunci nu voi fi prezentă! Vreau să vin în întâmpinarea dorinţei tale, nu în luptă cu ea, vreau să stârneşti dorinţa în mine, nu să o impui, vreau să chemi, nu să mă forţezi!

 

Vreau să simt că mă doreşti total, nu pe bucăţi!

Trebuie să ştii ca am nevoie de timp ca să mă deschid şi ca să te primesc – de aceea, preludiul contează! Da, şi mie îmi place ”una mică„ câteodată, dar nu după ce m-am machiat!

 

Nu mă întreba la final dacă a ta e cea mai mare! Dacă vrei neapărat să auzi asta, atunci ţi-o spun de pe acum: a ta e cea mai tare, cea mai mare, cea mai vârtoasă şi mânoasă! Sau asta cu mânoasă nu trebuia?! Mă rog, sper de acum înainte să nu mai avem discuţia asta!

Nu mă săruta preponderent pe gură, sâni şi pubian şi în această ordine! Sărută-mă peste tot şi revino cu încredere peste locurile pe care le-ai sărutat cu 2 minunte înainte! Mişcare nu trebuie să fie doar descendentă, ci browniană mai degrabă!

Nu mă întreba dacă ai fost mai bun decât ceilalţi! Ca să scăpăm şi de povestea asta, da, Tu ai fost cel mai bun şi cel mai minunat de pe pământ! Restul… care restul? Acum că te-am cunoscut pe tine, restul e pustiu!

 Nu fuma şi nu adormi după! Postludiul este pentru mine la fel de important! Atunci mă simt aproape de tine şi în relaţia cu tine! Dacă tocmai te-am primit în MINE, aş vrea să te simt aproape de mine, căci altfel am să mă simt folosită şi aruncată! Nu-mi sforăi când eu mă cuibăresc lângă tine!

Nu-mi cere să te premiez prin sex, căci nu vei reuşi decât să te pedepsesc!

Nu face sex oral, doar ca să ceri sex oral!

Foloseşte-ţi mâinile peste tot ! Mângâie-mă şi după, atunci am nevoie mai mult de asta!

Nu-mi cere de mâncare după! Nicio femeie pe lumea asta NU are chef să gătească după!

Nu mă întreba dacă mi-a plăcut! Dacă mi-a plăcut o să ţi-o spun într-un fel sau altul!

Nu mă întreba dacă am avut orgasm! S-ar putea să te deranjeze răspunsul! Dacă am, simţi!

Nu-mi vorbi despre alte femei (inclusiv mama ta) atunci când eşti cu mine în braţe! Chiar dacă sunt mici bârfe despre colega ta, şefa ta, verişoara ta, mătuşa ta sau orice altă purtătoare de sutien, nu vreau să aud despre ele atunci când sunt goală în braţele tale! Altfel voi avea sentimentul că nu eşti cu mine decât fizic!

Nu te grăbi! Nu câştigi niciun premiul dacă termini în 7 minute! Cel mult, dezamăgirea mea!

 Reţine principiul: decât multe, scurte şi dese, mai bine mai puţine, lungi şi diversificate! Nu începe întotdeauna la fel ! Nu asocia un singur gest, o singură frază, un singur mod comportamental cu dorinţa de a face dragoste! Femeile ajung să urască rutina asta!

Oricât de sexi eşti transpirat, prefer o baie înainte!

Nu face privirea aia tâmpă când vrei sex! Nu deveni brusc tandru şi binevoitor, ca la primul refuz să bufneşti şi să trânteşti! Fă-mi curte nu doar la începutul relaţiei, ci pe întreaga durată a ei!

 Şi dincolo de toate asta, bucură-te că eşti cu mine, că putem împărtăşi un astfel de moment, savurează-mă şi lasă-mă să te savurez, descoperă-mă şi lasă-mă să te descopăr, iubeşte-mă şi lasă-mă să te iubesc şi atunci… totul va curge de la sine! 

sursa: http://danieladumitrescu.blogspot.se

.........................................................................................................

.........................................................................................................

.........................................................................................................

Tantra nu înseamnă sexualitate ci a vedea sfințenia în tot ce te înconjoară.

Tantra nu înseamnă desfrânare ci un control desăvârșit.

Tantra înseamnă iubire și transcendere.

Tantra înseamnă nondualitate și realizare instantanee a Unității.

Tantra înseamnă curaj și înțelepciunea de a-ți accepta aparentele limite prezente și de a avansa neîncetat către nelimitare.

.........................................................................................................

Avertisment

”Cu cât cazi de mai de sus, cu atât te lovesti mai tare”.

Tantra nu este potrivită pentru persoane care nu doresc transformarea spirituală și care fac diverse compromisuri de conștiință. Este nevoie de responsabilitate și iubire pentru a păși în câmpul fascinant al transformării și realizării spirituale tantrice. Farmecul personal și iubirea care se trezesc în inima ființelor de sex opus pentru un sau o tantrika trebuie tratate cu înțelepciune și responsabilitate.

În nici un caz nu trebuie să acționăm astfel încât să generăm suferință sau să profităm în diverse feluri de astfel de situații.

Tantra este arta transfigurarii vieții și a recunoașterii prezenței divine în tot ceea ce este lumea și în tot ceeea ce suntem.

Tantra NU este o metodă sexuală, iar principiile spirituale ale apropierii față de persoanele de sex opus sunt doar o mică parte din Tantra.

Tantra NU este magie neagră. Tantra NU poate fi practicată de cei care nu au înalte calități spirituale, morale si etice.

Tantra NU poate fi practicată fără îndrumarea unui maestru competent.

Dacă nu aveți un maestru competent NU ÎNCERCAȚI SĂ PRACTICAȚI TANTRA.

Daca nu ati atins un nivel autentic de maiestrie in Tantra, nu scrieti, nu vorbiti, nu dati sfaturi, nu apreciati si nu criticati Tantra.

În afară de Tantra, există multe alte căi spirituale care pot fi abordate, NU NECESITĂ CONDIȚII ATÂT DE STRICTE ȘI SUNT EXCELENTE – de exemplu, creștinismul practic autentic, yoga, disciplinele taoiste, chi kung, tao . Vă avertizăm că, așa cum aurul are multe variante de falsificare, în afară de Tantra autentică, ce este foarte rarâ, există numeroase lucrări, cursuri și grupări intitulate „de tantra” ce sunt superficiale și nu onorează acest excepțional curent spiritual. Există, de asemenea, așa-numita ”tantra demonică”, care este o oroare pentru ceea ce înseamnă binele, frumusețea, iubirea și spiritualitatea. Vă sugerăm, în primul rând, să vă feriți cu putere de a greși astfel.

Acharya Shiva Shankara