.........................................................................................................

Cum e posibil ca emoția erotică să ne înalțe ? Fiindcă omul superior, care nu neagă și controlează perfect instinctele vede spontan în persoanele de sex opus o ființă divină

.........................................................................................................

ADI Tantra înseamnă Prima Tantră sau Tantra Primordială.

.........................................................................................................

CITIM ARTICOLUL

cuplu 1Pentru femeie, controlul energiei sexuale sau continenta sexuala este, de obicei, usor de realizat si rar necesita un minim de antrenament.

In general, ea trebuie sa urmareasca sa evite orgasmul cu descarcare energetica exploziva, care duce energiile in jos si genereaza spasme uterine. Femeia poate dirija mental «energia placerii» catre in sus, aceasta raspandindu-se in valuri placute in tot corpul. De altfel, toate indicatiile urmatoare sunt valabile atat pentru barbat, cat si pentru femeie.

Un aspect foarte important este sa avem bun simt si masura potrivita in toate actiunile noastre. Desi exista niste reguli, chiar foarte valoroase, nu trebuie sa luam nimic mecanic ci sa adaptam permanent la ceea ce simtim si la ceea ce se petrece.

Realizand un preludiu de minim 10 minute, se fac apoi penetrari lente, blande, savurand vraja inefabila a actului amoros si frumusetea fiintei iubite, fiind insa atenti la energia sexuala care se amplifica din ce in ce mai mult. Vom simti placerea procesului de absorbtie a secretiilor sexuale feminine prin organul sexual al barbatului, ca si prin intreaga suprafata de contact dintre cele doua organe sexuale. Tensiunea erotica creste tot mai mult si simtim ca suntem aproape de punctul in care ar putea avea loc o descarcare…

Acum este momentul cheie cand trebuie sa:
– ne oprim ;
– ramanem pe loc sau iesim brusc din contact (in functie de starea de excitare si de experienta noastra);
– ne oprim respiratia, fie pe plin, fie pe gol;
– contractam foarte ferm sfincterul anal (muschiul care controleaza constient defecatia);
– contractam foarte ferm sfincterul urinar, ca atunci cand avem o nevoie foarte intensa de a urina si dorim sa impiedicam urinarea;
– contractam foarte ferm muschiul pubococcigian (acest muschi se contracta si cand ne abtinem sa urinam, desi avem senzatia unei nevoi intense de a urina; el se afla intre anus si sex);
– contractam foarte ferm muschii de la baza penisului sau cei ai vaginului si de la baza clitorisului;

ASTFEL SE CONTRACTA, PRACTIC, INTREGUL PLANSEU PELVIAN AFLAT INTRE PENIS (clitoris la femei) SI ANUS;
– strangem puternic pumnii si dintii (fara sa exageram totusi);
– contractam fesele;
– tinem limba cat mai in spate, lipita de cerul gurii (desigur, fara a o inghiti);
– cu mintea vizualizam intens existenta unei energii, in zona inferioara a corpului, concentrata in organele genitale si pe care o dirijam mental sa urce in partea superioara a corpului, cat mai sus, de-a lungul coloanei vertebrale; o vom concentra, de preferinta, in zona aflata in mijlocul fruntii.

Toate actiunile fizice prezentate pana acum au o mare eficienta, dar, cand folosim MINTEA FERM CONCENTRATA, eficienta creste foarte mult; uneori, este posibil ca doar cu mintea, fara nici o alta actiune din cele descrise, sa putem realiza perfect controlul energiei sexuale.

Aceste actiuni se fac toate odata, cu intensitate maxima sau doar unele dintre ele, dupa nevoie si in functie de eficienta constatata, 5-10 secunde sau cat dorim, pana cand tensiunea sexuala a scazut sub un anumit nivel, acceptabil pentru a putea continua fara sa pierdem controlul energiei sexuale.

Dupa aceasta reluam penetrarile, care vor fi mai degraba lente decat rapide, atat cat simtim noi ca este potrivit pentru controlul eficient al energiei sexuale. Daca simtim ca este necesar, putem chiar sa ramanem imobili perioade mai lungi de timp si sa realizam miscari doar cand simtim ca erectia tinde sa fie mai putin viguroasa, dupa care putem relua repausul (cu mentinerea contactului).
Continuam sa simtim placerea procesului de absorbtie a secretiilor sexuale feminine prin organul sexual al barbatului, ca si prin intreaga suprafata de contact dintre cele doua organe sexuale. Vom descoperi bucurii deosebite, pe care nu banuiam ca le putem trai realizand penetrari lente sau stand in repaus (dar in contact).

Contractiile descrise si concentrarile mentale se pot realiza, de altfel, pe perioade lungi de timp, fara a ne opri din miscare (deci nu numai in momentele de criza).

Prevenim astfel aparitia situatiei in care ne apropiem vertiginos de un moment periculos din punct de vedere al controlului energiei sexuale.Daca totusi barbatul nu a apreciat bine si a ajuns intr-un punct dincolo de care pare ca ejacularea nu mai poate fi oprita, NU PRACTICAȚI manevra celor trei degete, care consta in a presa cat mai puternic cu varfurile a trei degete de la o mana de-a lungul uretrei, in zona dintre anus si sex.
DAR PUTEM SĂ REALIZĂM CONYRACȚIILE DECRISE FOARTE-FOARTE INTENS ȘI ESTE POSIBIL SĂ REUȘIM SÎ OPRIM EJACULAREA, FĂRĂ EFECTE SECUNDARE NEDORITE.

Postludiul este foarte necesar si el trebuie sa fie intotdeauna realizat, dupa care este bine ca cei doi iubiti sa se separe, la o distanta cat mai mare, timp de cel putin 7 ore. Astfel, apare o polarizare deosebita intre ei si la urmatoarea intalnire se vor simti atrasi mai puternic unul de celalalt.

Acharya Shiva Shankara

.........................................................................................................

.........................................................................................................

.........................................................................................................

Tantra nu înseamnă sexualitate ci a vedea sfințenia în tot ce te înconjoară.

Tantra nu înseamnă desfrânare ci un control desăvârșit.

Tantra înseamnă iubire și transcendere.

Tantra înseamnă nondualitate și realizare instantanee a Unității.

Tantra înseamnă curaj și înțelepciunea de a-ți accepta aparentele limite prezente și de a avansa neîncetat către nelimitare.

.........................................................................................................

Avertisment

”Cu cât cazi de mai de sus, cu atât te lovesti mai tare”.

Tantra nu este potrivită pentru persoane care nu doresc transformarea spirituală și care fac diverse compromisuri de conștiință. Este nevoie de responsabilitate și iubire pentru a păși în câmpul fascinant al transformării și realizării spirituale tantrice. Farmecul personal și iubirea care se trezesc în inima ființelor de sex opus pentru un sau o tantrika trebuie tratate cu înțelepciune și responsabilitate.

În nici un caz nu trebuie să acționăm astfel încât să generăm suferință sau să profităm în diverse feluri de astfel de situații.

Tantra este arta transfigurarii vieții și a recunoașterii prezenței divine în tot ceea ce este lumea și în tot ceeea ce suntem.

Tantra NU este o metodă sexuală, iar principiile spirituale ale apropierii față de persoanele de sex opus sunt doar o mică parte din Tantra.

Tantra NU este magie neagră. Tantra NU poate fi practicată de cei care nu au înalte calități spirituale, morale si etice.

Tantra NU poate fi practicată fără îndrumarea unui maestru competent.

Dacă nu aveți un maestru competent NU ÎNCERCAȚI SĂ PRACTICAȚI TANTRA.

Daca nu ati atins un nivel autentic de maiestrie in Tantra, nu scrieti, nu vorbiti, nu dati sfaturi, nu apreciati si nu criticati Tantra.

În afară de Tantra, există multe alte căi spirituale care pot fi abordate, NU NECESITĂ CONDIȚII ATÂT DE STRICTE ȘI SUNT EXCELENTE – de exemplu, creștinismul practic autentic, yoga, disciplinele taoiste, chi kung, tao . Vă avertizăm că, așa cum aurul are multe variante de falsificare, în afară de Tantra autentică, ce este foarte rarâ, există numeroase lucrări, cursuri și grupări intitulate „de tantra” ce sunt superficiale și nu onorează acest excepțional curent spiritual. Există, de asemenea, așa-numita ”tantra demonică”, care este o oroare pentru ceea ce înseamnă binele, frumusețea, iubirea și spiritualitatea. Vă sugerăm, în primul rând, să vă feriți cu putere de a greși astfel.

Acharya Shiva Shankara