.........................................................................................................

Cum e posibil ca emoția erotică să ne înalțe ? Fiindcă omul superior, care nu neagă și controlează perfect instinctele vede spontan în persoanele de sex opus o ființă divină

.........................................................................................................

ADI Tantra înseamnă Prima Tantră sau Tantra Primordială.

.........................................................................................................

CITIM ARTICOLUL

1780633_271238849710027_302616281_n„Iubesc coplesitor doi barbati… sunt speriata si nu stiu ce sa fac … pe care sa il aleg?

In primul rand trebuie sa recunoastem ca…nu este usor. Viata v-a pus intr-o incercare speciala.
Solutia nu va fi banala, ci necesita intelepciune si hotarare.
Totusi aveti noroc… de fapt a putea iubi este o gratie, o sansa interioara.
Unul din miturile penibile si foarte usor raspandite de oameni este ca nu ar fi posibil sa iubesti decat o singura persoana. Oamenii, chiar si cand sufletul lor le demonstreaza (destul de des) ca pot iubi mai multe persoane deodata, se nelinistesc, se sperie si cauta sa faca ceea ce in iubire este imposbil, fiindca atunci iesi din domeniul iubirii: sa aleagă.

Fiindca ego-ul crede ceea ce pe suflet il oripileaza, prin identificare cu primul (si „coborare” interioara) cel care iubeste face un sacrilegiu: alege o iubire si renunta la o alta, ca și cand, de fapt, ar fi posibil sa renunti. De fapt, nu renunti la o iubire, ci la iubire , in general.
Si , pentru a putea sa te impaci cu noua situatie, dezvolti un atasament fata de singura persoana „iubita”, un atasament care sa justifice un asemenea sacrificiu – renunțarea la iubire.

NU ai cum sa renunti la iubire in afara cazullui in care aceaa persoana se poarta atat de urat incat isi neaga propria investitura de barbat sau de femeie. Atunci este posibil, dar altfel

Da, putem iubi mai multe persoane (nu toata lumea, fiindca trebuie sa ai capacitate de a iubi și depinde de capacitatea interioara a fiecaruia) si asta nu inseamna ca ar trebui sa avem mai multe relatii efective, concrete, in care facem dragoste si toate celelalte. Tantra demonstreaza ca si aceste relatii sunt posibile, dar foarte rar, fiindca ele cer participantilor exceptionale calitati interioare, calitati care, deocamdata, nu sunt foarte raspandite.

Dar ceea ce oricine poate face este sa invete sa iubeasca de la distanta.
Aceasta este una dintre cele mai importante lectii de viata, sa inveti sa iubesti de la distanta, chiar si fara ca persoana iubita sa stie sau sa banuiasca ceva.

NU exista limita in a iubi. Iubirea este nelimitata iar aici timpul si spatiul nu ne limiteaza, de fapt.

Uimirea celui care iubeste vine si de la faptul urmator:
CU CAT IUBIM MAI MULT, CU ATAT IUBIREA CRESTE NU SCADE. IUBIREA NU SE IMPARTE CI SE AMPLIFICA (doar timpul se imparte – aceasta este inevitabil cat traim in corpul fizic).

A fi iubit pare exceptional… dar nu este.
Pentru ca a fi iubit nu aduce fericire celui iubit, doar a iubi aduce cu adevarat fericire. Intrebati o fata foarte frumoasa daca iubirea celorlalti o face fericita: aproape toate vor recunoaste cu obida, chiar, ca nu le face fericite iubirea celorlalti.

Cu exceptia cazurilor cand si ele iubesc.
In realitate cei mai multi oameni nu isi dau seama ca iubirea lor ii face fericiti si impliniti.
…………………………………..
Pentru domnisoara care a pus intrebarea, raspunsul nostru este: orice ar fi, nu renuntati la iubire. Niciodata.
Orice solutie ati adopta, a renunta la iubire inseamna sa iti tradezi sufletul.
Uneori poate va fi greu.
E NEVOIE DE CURAJ. POATE CEL MAI MARE CURAJ ESTE CURAJUL NECESAR IN IUBIRE.

Succes in a accepta adevarul sufletului dumneavoastra!

Acharya Shiva Shankara

.........................................................................................................

.........................................................................................................

.........................................................................................................

Tantra nu înseamnă sexualitate ci a vedea sfințenia în tot ce te înconjoară.

Tantra nu înseamnă desfrânare ci un control desăvârșit.

Tantra înseamnă iubire și transcendere.

Tantra înseamnă nondualitate și realizare instantanee a Unității.

Tantra înseamnă curaj și înțelepciunea de a-ți accepta aparentele limite prezente și de a avansa neîncetat către nelimitare.

.........................................................................................................

Avertisment

”Cu cât cazi de mai de sus, cu atât te lovesti mai tare”.

Tantra nu este potrivită pentru persoane care nu doresc transformarea spirituală și care fac diverse compromisuri de conștiință. Este nevoie de responsabilitate și iubire pentru a păși în câmpul fascinant al transformării și realizării spirituale tantrice. Farmecul personal și iubirea care se trezesc în inima ființelor de sex opus pentru un sau o tantrika trebuie tratate cu înțelepciune și responsabilitate.

În nici un caz nu trebuie să acționăm astfel încât să generăm suferință sau să profităm în diverse feluri de astfel de situații.

Tantra este arta transfigurarii vieții și a recunoașterii prezenței divine în tot ceea ce este lumea și în tot ceeea ce suntem.

Tantra NU este o metodă sexuală, iar principiile spirituale ale apropierii față de persoanele de sex opus sunt doar o mică parte din Tantra.

Tantra NU este magie neagră. Tantra NU poate fi practicată de cei care nu au înalte calități spirituale, morale si etice.

Tantra NU poate fi practicată fără îndrumarea unui maestru competent.

Dacă nu aveți un maestru competent NU ÎNCERCAȚI SĂ PRACTICAȚI TANTRA.

Daca nu ati atins un nivel autentic de maiestrie in Tantra, nu scrieti, nu vorbiti, nu dati sfaturi, nu apreciati si nu criticati Tantra.

În afară de Tantra, există multe alte căi spirituale care pot fi abordate, NU NECESITĂ CONDIȚII ATÂT DE STRICTE ȘI SUNT EXCELENTE – de exemplu, creștinismul practic autentic, yoga, disciplinele taoiste, chi kung, tao . Vă avertizăm că, așa cum aurul are multe variante de falsificare, în afară de Tantra autentică, ce este foarte rarâ, există numeroase lucrări, cursuri și grupări intitulate „de tantra” ce sunt superficiale și nu onorează acest excepțional curent spiritual. Există, de asemenea, așa-numita ”tantra demonică”, care este o oroare pentru ceea ce înseamnă binele, frumusețea, iubirea și spiritualitatea. Vă sugerăm, în primul rând, să vă feriți cu putere de a greși astfel.

Acharya Shiva Shankara