Tantra nu înseamnă sexualitate ci a vedea sfințenia în tot ce te înconjoară.

Tantra nu înseamnă desfrânare ci un control desăvârșit.

Tantra înseamnă iubire și transcendere.

Tantra înseamnă nondualitate și realizare instantanee a Unității.

Tantra înseamnă curaj și înțelepciunea de a-ți accepta aparentele limite prezente și de a avansa neîncetat către nelimitare.

Tantra înseamnă să fii mereu tu însuți și să îl pui întotdeauna pe Dumnezeu pe primul loc.

.........................................................................................................

Cum e posibil ca emoția erotică să ne înalțe ? Fiindcă omul superior, care nu neagă și controlează perfect instinctele vede spontan în persoanele de sex opus o ființă divină, iar pe el se ipostaziază instantaneu în contrapartea sa. Erosul plin de iubire ne aduce aminte că suntem cu adevarat sfinți... și pentru asta trebuie, doar, să refuzăm căderea în animalitate.

.........................................................................................................

ADI Tantra înseamnă Prima Tantră sau Tantra Primordială.

.........................................................................................................

sfaturi-marirea-sanilorTrăim într-o lume în care cu ajutorul tehnologiilor avansate folosite în medicina actuală putem, dacă dorim, să ne modificăm formele corpului, să îl modelăm așa cum credem noi că ar trebui să arate un corp perfect. Acest lucru se referă în special la femeile care dorindu-și să arate bine, recurg cu usurință la chirurgia plastică, pentru a-și modifica dimensiunile sânilor, și nu numai. Poate părea că este în trend, dar aceasta operație nu este usoară, iar pe termen lung se pare că are consecințe dezastruoase pentru organismul feminin.

De aceea ne-am gândit să vă prezentăm în acest articol cateva tehnici de mărire a sânilor folosind doar metode naturale.

De la bun început trebuie să menționăm că fiecare femeie are prin tipul constituțional cu care s-a nascut, o limită până la care se pot dezvolta sânii ei; totuși folosind aceste metode naturale se poate ajunge la o mărire de până la 50% în unele cazuri, totodată ameliorându-se și problemele de asimetrie sau de flascitate ale sânilor.

Alimentația vegetariană

Există alimente cum ar fi dulciurile concentrate, zahărul alb, carnea cu hormoni de creștere, produsele de patiserie, anumiți aditivi alimentari sintetici care pot determina o creștere in volum a sânilor, dar dizarmoniosă – ei devenind moi și fără formă (aspectul “pufos”, flasc al multor femei din Occident, unde predomină alimentația de acest tip, ceea ce, firește nu este de dorit.

În schimb o alimentație lacto-vegetariană, cu multe legume și fructe proaspete, este de natură să creeze premisele unei dezvoltări armonioase, nu doar a sânilor ci a întregului corp. În afară de această alimentație naturală, mai există câteva alimente specifice, bogate în fitoestrogeni și care consumate în mod constant produc creșterea sânilor.

Aceste alimente sunt: măslinele negre și uleiul extravirgin de măsline, soia și mai ales germenii de soia, germenii de grâu, mărarul, frunzele de țelină, miezul de nucă, alunele și semnințele de floarea soarelui neprăjite. Aceste alimente vor fi consumate în cantități cât mai mari pe o perioadă de minimum 6 luni.

Plantele cu caracter fitoestrogenic

salviaFitoestrogenii sunt compuși de origine vegetală care au acțiune similară hormonilor sexuali feminini. Următorul amestec de plante, bogate în fitoestrogeni, are rezultate deosebite pentru creșterea sânilor: semninte de mărar (Anethum graveolens) rădăcina de lemn dulce (Glyciriza glabra), inflorescențe de busuioc (Ocimum basilicum) semnințe de anason (Pimpinella anisum). Plantele se macină cu râșnița electrică de cafea sub formă de pulbere, după care se amestecă în părți egale: se ia 1 linguriță de amestec de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Pentru un efect maxim pulberea de plante se ține sub limbă timp de 15 minute după care se înghite cu puțină apă.

O variantă eficientă o constiuie amestecul de tincturi din aceleași plante enumerate mai sus.

De reținut! Femeile care se confruntă cu hipermenoreea sau cu tumorile benigne nu vor include în acest amestec de plante, lemnul dulce ( care are un efect estrogenic foarte puternic), iar înainte de ciclu vor lua cate 1 linguriță de pulbere de salvie de 3 ori pe zi.

Masajul sânilor

masajul sanilor large570Cea mai eficienta metodă s-a dovedit a fi cea cunoscuta sub numele de “metoda doctorului Chang” pe care o prezentăm în continuare:

1.Masajul se face din poziția șezând, cu călcâiul piciorului drept îndoit și presând zona pubococigină.

2. Presiunea realizată cu călcâiul drept asupra aceste zone trebuie să fie moderată dar suficient de fermă, pentru a crea chiar o stare de efervescență erotică.

3. O dată cu aparita acestei stări de efervescență erotică, se poate începe masajul sânilor, concomitent cu mișcări circulare pentru creștere, care se fac lin, dar intens. Automasajul de deblocare energetica se realizează pe zona pieptului, dinspre centru spre exterior, se realizează la începutul ședintei de masaj. Se continuă cu un masaj circular de creștere, realizat succesiv la fiecare sân, mișcările fiind în acelasi timp circulare și de tragere în față. La finalul sedinței de masaj, se pot realiza mișcări simultane la nivelul ambilor sâni, urmărind de aceasta dată, un masaj blând, dar ferm al întregii suprafețe a sânilor.

În această stare favorabilă creată, se evocă intens procesul de crestere și armonizare al sânilor, vizualizând interior sâni împliniți și armonioși. Pentru reușita acestui masaj, este necesar să ne folosim imaginația creatoare (bhavana) în mod constant ți cu perseverență.

De asemenea se mai pot folosi pentru masaj și anumite uleiuri din plante, care o dată pătrunse în piele, datorită caracteristicilor stimulatoare pe care le exercită la nivelul sânilor, permit o amplificare a procesului natural de crștere al acestora.

Aceste uleiuri sunt: uleiul de germeni de grâu și uleiul de mărar, care se poa aplica în cantități moderate de 1-3 ori pe zi.

De asemenea, se pot folosi creme speciale pentru masajul sânilor, care conțin amestecuri naturale cu calitați fitoestrogenice și care, folosite zilnic, pot avea rezultate excepționale.

De reținut! Femeile care se confruntă cu stări inflamatorii la nivelul sânilor sau cu noduli mamari, nu vor folosi aceste uleiuri de masaj.

Actul sexual cu continență

continentaAceasta reprezintă ultima dintre metodele naturale prezentate în acest articol, fiind totodată și “arma secretă” a femeilor care doresc să devină mai frumoase și mai senzuale.

Se știe că atunci când o femeie face dragoste, cantitatea de hormoni secretată de organism crește în mod considerabil, fapt care în câteva zeci de minute se va contretiza printr-un simptom clasic – mărirea în volum a sânilor. Însă, în momentul în care apare orgasmul cu descărcare, sânii devin brusc, flasci., constelația hormonală se modifică și ea rapid, iar după mai multe asemenea descărcări de regulă nu doar sânii, ci și întregul corp își pierde fermitatea și tinerețea.

Conluzia reiese de la sine: dacî doriți să aveți sâni mari, plini și frumoși, faceți dragoste, dar urmăriți să nu ajungeți la orgasme cu descărcare. Experiența a arătat că femeile care fac dragoste cu continență își pot mări rapid volumul sânilor cu peste 50% în doar câteva luni.

Vă dorim mult succes!

 

.........................................................................................................

Avertisment

”Cu cât cazi de mai de sus, cu atât te lovesti mai tare”.

Tantra nu este potrivită pentru persoane care nu doresc transformarea spirituală și care fac diverse compromisuri de conștiință. Este nevoie de responsabilitate și iubire pentru a păși în câmpul fascinant al transformării și realizării spirituale tantrice. Una din căile de cădere ale practicanților tantrici este aceea de a folosi abilitățile dezvoltate pentru a realiza magie neagră. Aceasta va atrage acumularea unei karma negativă dificilă și dureroasă și ar fi un mod prostesc de a acționa. Farmecul personal și iubirea care se trezesc în inima ființelor de sex opus pentru un sau o tantrika trebuie tratate cu înțelepciune și responsabilitate.

În nici un caz nu trebuie să acționăm astfel încât să generăm suferință sau să profităm în diverse feluri de astfel de situații.

Dacă un (sau o) tantrika practică și metode care includ fuziunea amoroasă cu persoane de sex opus, atunci, pentru a nu cădea spiritual, este necesar să fie îndeplinite ”Cele 5 condiții ale Iubirii Perfecte”:

- să fie o acțiune în acord cu voința divină și consacrată lui Dumnezeu

- să fie realizată cu continență sexuala perfectă

- să fie realizată cu iubire

- să fie realizată cu transfigurare

- să pornească din Inimă, să se desfășoare în Inimă și să își petreacă aparentul sfârșit exterior în Inimă.

Dacă acestea sunt îndeplinite, apropierea dintre bărbat și femeie nu va genera nici un fel de cădere spirituală, ci va amplifica enorm evoluția spirituală a celor doi.

Tantra NU este doar continență sexuală perfectă, dar fara ea este impostura și devine o cale periculoasă de cădere accelerată.

Tantra este arta transfigurarii vieții și a recunoașterii prezenței divine în tot ceea ce este lumea și în tot ceeea ce suntem.

Tantra NU este o metodă sexuală, iar principiile spirituale ale apropierii față de persoanele de sex opus sunt doar o mică parte din Tantra.

Tantra NU este magie neagră. Tantra NU poate fi practicată de cei care nu au înalte calități spirituale, morale si etice.

Tantra NU poate fi practicată fără îndrumarea unui maestru competent.

Dacă nu aveți un maestru competent NU ÎNCERCAȚI SĂ PRACTICAȚI TANTRA.

Daca nu ati atins un nivel autentic de maiestrie in Tantra, nu scrieti, nu vorbiti, nu dati sfaturi, nu apreciati si nu criticati Tantra.

În afară de Tantra, există multe alte căi spirituale care pot fi abordate, NU NECESITĂ CONDIȚII ATÂT DE STRICTE ȘI SUNT EXCELENTE – de exemplu, creștinismul practic autentic, yoga, disciplinele taoiste, chi kung, tao . Vă avertizăm că, așa cum aurul are multe variante de falsificare, în afară de Tantra autentică, ce este foarte rarâ, există numeroase lucrări, cursuri și grupări intitulate „de tantra” ce sunt superficiale și nu onorează acest excepțional curent spiritual. Există, de asemenea, așa-numita ”tantra demonică”, care este o oroare pentru ceea ce înseamnă binele, frumusețea, iubirea și spiritualitatea. Vă sugerăm, în primul rând, să vă feriți cu putere de a greși astfel.

Acharya Shiva Shankara