–ADI Tantra înseamnă Prima Tantra sau Tantra Primordială–
Arohana este denumirea din Adi Tantra pentru continența sexuală sau karezza – Râul care urcă Muntele.
…………………………………………………..
De ce este importantă arohana sexuală (activă sau pasivă )?

Iată de ce: “În momentul pierderii controlului asupra energiei sexuale, procesul iluminarii este temporar oprit.” Kularnava tantra

Viața sexuală poate fi prelungită cu ajutorul afrodiziacelor naturale din plante.
Totuși, este cazul să menționăm ceva : motivul încetării vieții sexuale și al instalării bătrâneții este epuizarea potențialului sexual.
Potențialul este un dat fiziologic pe care fiecare din noi, bărbat sau femeie îl primim la nastere (diferit uniii de alții ). Este ca și când, la naștere, simbolic vorbind, în cazul unui barbat, acesta primește de la tatăl său un vas cu spermă ți ii spune că așa cum va avea grija de acesta, așa va trăi și atât va putea face dragoste.

Așa că degeaba vă prelungiți dorința sexuală cu ajutorul afrodiziacelor fiindcă în scurtă vreme veți ajunge în starea penibilă inițială dacă nu veți practica continența sexuală. Oricine vrea să își îmbogățească viața sexuală și să o prelungească, indiferent daca este barbat sau femeie, merită măcar să citească rândurile care urmeazî, astfel încat să spună cel puțin că au decis în cunoștință de cauzî.

Cum se face continența sexuala AICI.

acharya Shiva Shankara