Tantra nu înseamnă sexualitate ci a vedea sfințenia în tot ce te înconjoară.

Tantra nu înseamnă desfrânare ci un control desăvârșit.

Tantra înseamnă iubire și transcendere.

Tantra înseamnă nondualitate și realizare instantanee a Unității.

Tantra înseamnă curaj și înțelepciunea de a-ți accepta aparentele limite prezente și de a avansa neîncetat către nelimitare.

Tantra înseamnă să fii mereu tu însuți și să îl pui întotdeauna pe Dumnezeu pe primul loc.

.........................................................................................................

Cum e posibil ca emoția erotică să ne înalțe ? Fiindcă omul superior, care nu neagă și controlează perfect instinctele vede spontan în persoanele de sex opus o ființă divină, iar pe el se ipostaziază instantaneu în contrapartea sa. Erosul plin de iubire ne aduce aminte că suntem cu adevarat sfinți... și pentru asta trebuie, doar, să refuzăm căderea în animalitate.

.........................................................................................................

ADI Tantra înseamnă Prima Tantră sau Tantra Primordială.

.........................................................................................................

love
1. Orice femeie asteapta de la cel pe care o iubeste ca acesta sa dea dovada de de continuitate si profunzime in manifestarea iubirii sale.

2. Ea aspira, la randul ei, sa fie adorata, iubita si ocrotita la fel cum ea adora, iubeste si ocroteste pe cel care ii este drag.

3.Ea vrea sa il simta pe iubitul sau puternic, curajos, nobil si generos, capabil de a infrunta orice greutati pentru a o cuceri si apara.

4. Femeia doreste ca el sa o inteleaga, sa ii inteleaga natura profund sensibila si sa aiba incredere in intuitia sa.

5. Ea pretinde o totala sinceritate, franchete si vrea sa comunice cat mai profund cu iubitul ei.

6. Vrea sa fie reflectata si pusa in valoare; doreste foarte mult sa fie admirata si transfigurata de cel pe care il iubeste.

7. Ea ii cauta mereu si mereu prezenta, fiindca alaturi de el ea se simte implinita si fericita si simte ca, la randul ei, poate sa daruiasca implinire si fericire.

8. Femeia cauta, mai intai, sa cunoasca profunzimea sentimentelor celui pe care il iubeste, pentru ca apoi sai se daruie cu totul.

9. Ei ii place sa se joace, plina de gingasie si candoare si se bucura mult cand il gaseste pe cel care stie multe jocuri.

10. Ei ii place sa il contemple pe iubitul sau: ” Este atat de frumos si de puternic! Este drept, curajos, plin de entuziasm in ceea ce face si da dovada de o vointa de nezdruncinat. Cum sa nu il iubesc?Intelept si plin de iubire, transforma viata noastra intr-un continuu zbor spre Dumnezeu. Permanent bucuros, hotarat si tenace, el reuseste in tot ce isi propune. Este, sincer, onest si… atat de candid! Uite-l cum rade de departe cand ma vede, i se vede dorul stralucind in ochi! Stie sa ma aline si stie sa imi mangaie sufletul doar cu o privire. Este plin de tact si delicat si stie cum sa ma faca sa il doresc, caci senzualitatea lui emana din fiecare gest pe care il facem cand suntem impreuna. El este cel pe care l-am asteptat si l-am visat! Acum este adevarat.”

.........................................................................................................

Avertisment

”Cu cât cazi de mai de sus, cu atât te lovesti mai tare”.

Tantra nu este potrivită pentru persoane care nu doresc transformarea spirituală și care fac diverse compromisuri de conștiință. Este nevoie de responsabilitate și iubire pentru a păși în câmpul fascinant al transformării și realizării spirituale tantrice. Una din căile de cădere ale practicanților tantrici este aceea de a folosi abilitățile dezvoltate pentru a realiza magie neagră. Aceasta va atrage acumularea unei karma negativă dificilă și dureroasă și ar fi un mod prostesc de a acționa. Farmecul personal și iubirea care se trezesc în inima ființelor de sex opus pentru un sau o tantrika trebuie tratate cu înțelepciune și responsabilitate.

În nici un caz nu trebuie să acționăm astfel încât să generăm suferință sau să profităm în diverse feluri de astfel de situații.

Dacă un (sau o) tantrika practică și metode care includ fuziunea amoroasă cu persoane de sex opus, atunci, pentru a nu cădea spiritual, este necesar să fie îndeplinite ”Cele 5 condiții ale Iubirii Perfecte”:

- să fie o acțiune în acord cu voința divină și consacrată lui Dumnezeu

- să fie realizată cu continență sexuala perfectă

- să fie realizată cu iubire

- să fie realizată cu transfigurare

- să pornească din Inimă, să se desfășoare în Inimă și să își petreacă aparentul sfârșit exterior în Inimă.

Dacă acestea sunt îndeplinite, apropierea dintre bărbat și femeie nu va genera nici un fel de cădere spirituală, ci va amplifica enorm evoluția spirituală a celor doi.

Tantra NU este doar continență sexuală perfectă, dar fara ea este impostura și devine o cale periculoasă de cădere accelerată.

Tantra este arta transfigurarii vieții și a recunoașterii prezenței divine în tot ceea ce este lumea și în tot ceeea ce suntem.

Tantra NU este o metodă sexuală, iar principiile spirituale ale apropierii față de persoanele de sex opus sunt doar o mică parte din Tantra.

Tantra NU este magie neagră. Tantra NU poate fi practicată de cei care nu au înalte calități spirituale, morale si etice.

Tantra NU poate fi practicată fără îndrumarea unui maestru competent.

Dacă nu aveți un maestru competent NU ÎNCERCAȚI SĂ PRACTICAȚI TANTRA.

Daca nu ati atins un nivel autentic de maiestrie in Tantra, nu scrieti, nu vorbiti, nu dati sfaturi, nu apreciati si nu criticati Tantra.

În afară de Tantra, există multe alte căi spirituale care pot fi abordate, NU NECESITĂ CONDIȚII ATÂT DE STRICTE ȘI SUNT EXCELENTE – de exemplu, creștinismul practic autentic, yoga, disciplinele taoiste, chi kung, tao . Vă avertizăm că, așa cum aurul are multe variante de falsificare, în afară de Tantra autentică, ce este foarte rarâ, există numeroase lucrări, cursuri și grupări intitulate „de tantra” ce sunt superficiale și nu onorează acest excepțional curent spiritual. Există, de asemenea, așa-numita ”tantra demonică”, care este o oroare pentru ceea ce înseamnă binele, frumusețea, iubirea și spiritualitatea. Vă sugerăm, în primul rând, să vă feriți cu putere de a greși astfel.

Acharya Shiva Shankara